Valentijn

Maandmenu

Valentijnmenu

Zaterdag 10, zondag 11 en woensdagavond 14 februari

Exquise proevertjes

Skrei – crème van knolselder – boekwijt – groene kool – kappertjes 

(1) Noorse kreeft – coquille St . Jacques – rouget barbet – handgerolde couscous 

Lamsfilet met korstje van tijm en z’n jus – oesterzwam – witloof – raapjes – bintje met gerookt spek 

Crèmeux van melkchocolade – bosbes – frambozentaartje – gebrande merengue – duindoornbesijs – crumble van zoute caramel

Op woensdagavond 14 februari serveren we enkel de volledige menu 

 

Menu 3-gangen zonder (1*)

€ 57,00

aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht = €24
aangepast proevertjes wijnen = €16

Menu 4-gangen

€ 67,00

aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht = €29
aangepast proevertjeswijnen = €18