On maandmenu januari - februari

Maandmenu

 

Menu van 5 januari tot en met 18 februari, ( uitgezonderd zaterdag 10, zondag 11 en woensdag 14 februari Valentijn)

Exquise proevertjes

Zeebaars – crème van peterseliewortel – op beukenhout gerookt Nobashikreeftje 

of 

 Gerookte Zwartpoothoen – walnoot – Radicchio – wasabi - bosbes (+€3,00)

(1) Open ravioli – zeebarbeel – jus van langoustine – Parijse champignons

Kalfshaasje  – mosterdsausje  – aardpeer – witloof – boswortel – groene kool 

of 

Schelvis – Zuiderse tomaat – aardpeer – witloof – boswortel – groene kool 

Parfait van framboosjes – chocoladecrème – abrikozenijs – gepofte rijst 

of
Selectie van kazen “Schoonvliet” (+ €7,00)

Aangepaste glas kaaswijn of dessertwijn: €7,00
Menu voor heel het gezelschap.

Menu 3-gangen zonder (1)

€ 48,50

aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht = €23
aangepast proevertjes wijnen = €15

Menu 4-gangen

€ 58

aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht = €29
aangepast proevertjeswijnen = €18

U kan alle nodige informatie bekomen bij het personeel omtrent de allergenen die zich in de gerechten kunnen bevinden